section-ec01464

CO2 Лазер


Какво е CO2 Лазер?

CO2 Лазерите имат широк спектър на приложение в микрохирургия, гинекологични,урологични,стоматологични,дерматологични,козметични и общи операции тъй като с тях се постига изключителна прецизност.Лазерният лъч представлява силно концентриран и мощен сноп светлина,който взаимодейства с тъканта и я третира с абсолютна точност,което е невъзможно да се постигне с други методи на интервенция,като площ по-малка от 1 мм в диаметър може да бъде лекувана без да се засягат околните участъци от тъканта. Предимства при работа с CO2 Лазер в сравнение с други познати методи са:

-Бърза работа

-Прецизно изпаряване на обривни елементи

- Намалено увреждане на съсдените тъкани

- Контролиране дълбочината на проникване

Повече за лечението с CO2 Лазер

section-aea5f8f

Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Огромна благодарност към д-р Канхуш, за изключителния му професионализъм, внимание и грижа, и топлото човешко отношение ! Горещо препоръчвам на всички, които страдат от медикаментозен ринит – това е човека, който ще ви помогне ! Благодаря и на служителката от регистратурата, за любезността и отзивчивостта й ! Плазмамед Варна е един истински европейски медицински център ! Бъдете здрави и благословени !

Любов Владимирова Димитрова

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Големи благодарности на Д-р Басем и Д-р Денис,и на целия екип на клиника ПЛАЗМАМЕД. Благодаря!

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Много благодаря на Д-р Басем и Д-р Денис, и на целия екип на ПЛАЗМАМЕД клиник гр.Варна.Благодарности.

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

Локация