section-e0bc075

Перлени Папули на Пенис

section-2e5a310
https://www.plazmamed.eu/wp-content/uploads/2021/01/300px-Hirsuties_papillaris_coronae_glandis-1-300x270.jpg

Папули по короната на гланс пенис са малки,розови,много ситни подобни на брадавици образувания.Папулите са повдигнати над кожата без да образуват течност.Макар и плашещи и приличащи на брадавици,тези образувания са напълно безопасни,като единственото неудобство,което могат да причинят е чисто козметично.

Перловидните папули по пениса са често срещани. Според няколко проучвания, от 8 до 48% от мъжете, участвали в тях, имат такива папули. Може да се каже, че папулите са разпространени най-вече сред мъже на възраст от 20 до 30 г.

Лечението на перлените папули се състои в тяхното изгаряне с CO2 Лазер

Процедурата е еднократна и напълно безболезнена. Преди процедурата зоната се напръсква с обезболяващ спрей, който е напълно достатъчен да осигури комфорт по време на манипулацията. Със специален лазерен лъч всяка една от папулите се изпарява на момента. Околната здрава кожа не се засяга. Лазерният лъч е изключително прецизен. Ефекта е видим веднага след процедурата. На местата на папулите остават малки ранички с размера на самите папули. Обикновено раничките зарастват в рамките на 1 седмица без да оставят следи и белези по главата на члена.

През периода на възстановяване не се препоръчват сексуални контакти, за да не се внедри инфекция през нарушената цялост на лигавицата. По същата причина не е желателно влизането в общи водоеми – басейни, морета, джакузи, както и престоя в сауни би забавил зарастването на малките ранички. След премахването папулите не се появяват отново.


Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Огромна благодарност към д-р Канхуш, за изключителния му професионализъм, внимание и грижа, и топлото човешко отношение ! Горещо препоръчвам на всички, които страдат от медикаментозен ринит – това е човека, който ще ви помогне ! Благодаря и на служителката от регистратурата, за любезността и отзивчивостта й ! Плазмамед Варна е един истински европейски медицински център ! Бъдете здрави и благословени !

Любов Владимирова Димитрова

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Големи благодарности на Д-р Басем и Д-р Денис,и на целия екип на клиника ПЛАЗМАМЕД. Благодаря!

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Много благодаря на Д-р Басем и Д-р Денис, и на целия екип на ПЛАЗМАМЕД клиник гр.Варна.Благодарности.

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

Локация