section-bfa3e7d

НЕВРОЛОГИЯ

section-ff9c171

Неврология се нарича клон от медицината, който се занимава със структурата и функционирането на нервната система, и свързаните с тях патологични състояния. Нервната система се дели на две основни части: централна , включваща главния и гръбначен мозък, и периферна, която се състои от система от неврони извън ЦНС.

Най - честите състояния при пациентите, които търсят помощ от невролог са болки по хода на гръбначния стълб, главоболие, нарушено равновесие, нарушения при походката или при извършването на някой движения, затруднения на паметта и на познавателните способности и др.

Възможностите за лечение варират в зависимост от неврологичния проблем. Те могат да включват всичко -от предписване на медикаменти, които биха повлияли състоянието на пациента, до насочването му към физиотерапевт или препоръка към хирургическа намеса .

section-e7eec6d

Доплер сонография

section-09b903c

Доплеровата сонография ебезвреден и безболезнен метод ехографско изследване на кръвоносните съдове, което изобразява  движението на кръвта в тях.

В основата му стои изследване на честотата на ултразвуковите вълни.

Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
02/06/2022

Искам да изкажа искрените си Благодарности на д-р.Басем и д-Денис както и на целия персонал в клиника Плазмамед.Днес оперираха синът ми с диагноза Фимоза.Нямам думи да благодаря за загрижеността и професионализма на целият екип.За първи път в България получаваме такова внимание и подкрепа.Благодаря от сърце 🙏🙏🙏

София Димитрова

Благодаря!

Rated 5 out of 5
27/05/2022

Горещо препоръчвам Плазмамед клиник ! Оборудвана с иновативна и високо технологична апаратура, която, съчетана с професионализъм решава проблеми влачени с години. Благодаря Ви Д-р Басем и Д-р Денис ! Благодаря Ви и за професионализма и за човечността ! Желая здраве и успех на екипа !

Бистра Митакова

No Title

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Огромна благодарност към д-р Канхуш, за изключителния му професионализъм, внимание и грижа, и топлото човешко отношение ! Горещо препоръчвам на всички, които страдат от медикаментозен ринит – това е човека, който ще ви помогне ! Благодаря и на служителката от регистратурата, за любезността и отзивчивостта й ! Плазмамед Варна е един истински европейски медицински център ! Бъдете здрави и благословени !

Любов Владимирова Димитрова

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Големи благодарности на Д-р Басем и Д-р Денис,и на целия екип на клиника ПЛАЗМАМЕД. Благодаря!

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Много благодаря на Д-р Басем и Д-р Денис, и на целия екип на ПЛАЗМАМЕД клиник гр.Варна.Благодарности.

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

Локация