Къс френулум

section-e0bc075
https://www.plazmamed.eu/wp-content/uploads/2021/01/image5-500x165.gif

Френулумът, известен още като гемче или юздичка, представлява тънка полуеластична ципа, която свързва отвора на главичката на пениса с препуциума (кожичката) на пениса.Когато тази ципа е по-къса води до непълноценна ерекция с изкривяване на главичката надолу,като половия акт може да бъде болезнен и да се стигне до разкъсване на ципата с последващо кървене.Множество мъже търпят това състояние през целият си живот без да знаят, че лечението му е много просто и с отлични трайни резултати.

Гемчето е изключително добре инервирано и чувствителено на допир. Дразненето му участва в ерекцията и еякулацията. При около 4-5% от мъжете гемчето остава по-късо от нормалното и при ерекция главичката на пениса се изкривява надолу. Това опъва френулума и при по-груб сексуален контакт или нестандартен секс тази ципа може да се скъса, което да доведе до болка и доста обилно кървене.

Най-модерното ,миниинвазивно и безкръвно лечение на късото гемче е лазерната френулотомия.Процедурата е напълно безболезнена,трае не повече от 5 минути и възстановяването се случва в рамките на няколко дни до седмица.Отличен естетичен резултат и бързо възстановяване на сексуалната активност.Извършва се с локална упойка под формата на спрей и не се налага никаква предварителна подготовка и не изисква болничен или домашен престой.Пациентите са готови веднага след процедурата да се върнат към нормалното си ежедневие.


Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

dr. BASEM I dr. DENIS POJELAVAM IM DALAG JIVOT I ZDRAVE BOG DA GI PAZI . .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA I SAM STRAHNO DOVOLEN PREPORA4VAM GI ZNAIAT SI RABOTATA I SA DOBRI SPETSIALISTI . EVALA POJELAVAM IM DALAG JIVOT .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

No Title

Rated 5 out of 5
19/05/2021

Много добри специалисти и невероятно отношение към пациента.

Христина Колева

Локация