section-1a9c6ae

Под терминът еякулация се разбира експулсията или изхвърлянето на семенна течност от мъжкия организъм. Забавената еякулация е състояние при което мъжкият индивид не може да еякулира независимо дали се касае за мануална стимулация или полов акт с партньор.

Повечето мъже еякулират в рамките на минути от началото на половия акт. Мъжете със забавена еякулация могат да не достигнат до климакс или да им отнеме известно време в рамките на 30-45 минути. Забавената еякулация може да има психическа и физическа компонента.

  • Липса на сексуално привличане от страна на партньора
  • Състояние появило се след ексцесивна мастурбация
  • Травматични преживявания в миналото
  • Използване на медикаменти или злоупотреба с наркотични вещества
  • Заболявяния на централната нервна система
  • Нервна увреда след операции в малкия таз

Лечението е най-често комплексно изразявайки се в узнаването на основната причина за възникването на това положение дали е психическо или физически фактор. Изясняване с партньора. Прилагане на някои видове медикаменти и физиотерапия.


Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

dr. BASEM I dr. DENIS POJELAVAM IM DALAG JIVOT I ZDRAVE BOG DA GI PAZI . .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA I SAM STRAHNO DOVOLEN PREPORA4VAM GI ZNAIAT SI RABOTATA I SA DOBRI SPETSIALISTI . EVALA POJELAVAM IM DALAG JIVOT .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

No Title

Rated 5 out of 5
19/05/2021

Много добри специалисти и невероятно отношение към пациента.

Христина Колева

Локация