section-1a9c6ae

Под терминът еякулация се разбира експулсията или изхвърлянето на семенна течност от мъжкия организъм. Забавената еякулация е състояние при което мъжкият индивид не може да еякулира независимо дали се касае за мануална стимулация или полов акт с партньор.

Повечето мъже еякулират в рамките на минути от началото на половия акт. Мъжете със забавена еякулация могат да не достигнат до климакс или да им отнеме известно време в рамките на 30-45 минути. Забавената еякулация може да има психическа и физическа компонента.

  • Липса на сексуално привличане от страна на партньора
  • Състояние появило се след ексцесивна мастурбация
  • Травматични преживявания в миналото
  • Използване на медикаменти или злоупотреба с наркотични вещества
  • Заболявяния на централната нервна система
  • Нервна увреда след операции в малкия таз

Лечението е най-често комплексно изразявайки се в узнаването на основната причина за възникването на това положение дали е психическо или физически фактор. Изясняване с партньора. Прилагане на някои видове медикаменти и физиотерапия.


Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Огромна благодарност към д-р Канхуш, за изключителния му професионализъм, внимание и грижа, и топлото човешко отношение ! Горещо препоръчвам на всички, които страдат от медикаментозен ринит – това е човека, който ще ви помогне ! Благодаря и на служителката от регистратурата, за любезността и отзивчивостта й ! Плазмамед Варна е един истински европейски медицински център ! Бъдете здрави и благословени !

Любов Владимирова Димитрова

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Големи благодарности на Д-р Басем и Д-р Денис,и на целия екип на клиника ПЛАЗМАМЕД. Благодаря!

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Много благодаря на Д-р Басем и Д-р Денис, и на целия екип на ПЛАЗМАМЕД клиник гр.Варна.Благодарности.

Хасан Халил гр.Шумен

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

Локация