section-ec01464

CO2 Лазер


Какво е CO2 Лазер?

CO2 Лазерите имат широк спектър на приложение в микрохирургия, гинекологични,урологични,стоматологични,дерматологични,козметични и общи операции тъй като с тях се постига изключителна прецизност.Лазерният лъч представлява силно концентриран и мощен сноп светлина,който взаимодейства с тъканта и я третира с абсолютна точност,което е невъзможно да се постигне с други методи на интервенция,като площ по-малка от 1 мм в диаметър може да бъде лекувана без да се засягат околните участъци от тъканта. Предимства при работа с CO2 Лазер в сравнение с други познати методи са:

-Бърза работа

-Прецизно изпаряване на обривни елементи

- Намалено увреждане на съсдените тъкани

- Контролиране дълбочината на проникване

Повече за лечението с CO2 Лазер

section-aea5f8f

Отзиви

No Title

Rated 5 out of 5
26/09/2021

Препоръчвам ,лекарите са много сериозни и се отнасят с голям професионализъм,такива лекари като доктор Басем и доктор Денис не съм срещал вниманието към моят проблем беше голямо и проблемът беше отстранен в най кратки срокове,при урологични проблеми за Варна това е мястото бъдете живи и здрави

Диан Динев

DR.KANXYH BLAGODARNOSTI ZA YSPEHNATA OPERATSIA OT NEGO STRAXOTEN SPETSIALIST .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA OT NEGO BEZBOLEZNENO I PROFESIONALNO PREPORA4VAM GO ZNAESI RABOTATA. POJELAVAM MY DALAG JIVOT I HTASTIE .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

dr. BASEM I dr. DENIS POJELAVAM IM DALAG JIVOT I ZDRAVE BOG DA GI PAZI . .

Rated 5 out of 5
18/07/2021

BIAX OPERIRAN OT POLEPI V NOSA I SAM STRAHNO DOVOLEN PREPORA4VAM GI ZNAIAT SI RABOTATA I SA DOBRI SPETSIALISTI . EVALA POJELAVAM IM DALAG JIVOT .

PLAMEN PETROV , VELIKO TARNOVO

No Title

Rated 5 out of 5
19/05/2021

Много добри специалисти и невероятно отношение към пациента.

Христина Колева

Локация