Уеб сайтът ни използва "бисквитки", за да бъде по-полезен за Вас. Повече информация

Апаратура

Най-модерното медицинско оборудване

Лечение на хиперплазия на простатата

Rezum е минимално инвазивно лечение, което използва водна пара, за лечение на допълнителна простатна тъкан, която причинява симптоми на ДПХ. Тази бърза процедура в доставя целеви, контролирани дози топлинна енергия за намаляване на размера на простатата, като по този начин облекчава симптомите. С Rezum пациентите могат да изпитат значително облекчение на симптомите с минимални странични ефекти и повечето мъже се връщат към редовни дейности в рамките на няколко дни.

Лечение на неволното изпускане на урина

BTL Emsella е модерно лечение за инконтиненция, използващо високоинтензивна фокусирана електромагнитна технология за стимулиране на мускулите на тазовото дъно. Това неинвазивно устройство за сядане укрепва ефективно мускулите на таза, като подобрява контрола на пикочния мехур и здравето на таза. Всяка сесия е бърза и пациентите могат да останат напълно облечени. Подходящ за мъже и жени от всички възрасти, BTL Emsella е революционна стъпка към лечението на инконтиненция.

3D/4D Ехография

Нашата 3D/4D ехографска технология предлага ясни, триизмерни изображения и видеоклипове на живо на вашето неродено бебе. Тази модерна апаратура ви позволява да видите и разберете развитието на вашето бебе в реално време. Това е отличен инструмент за проследяване на растежа на плода и предоставя уникална възможност за семействата да видят ясно бебето си преди раждането.

CO2 Лазер

Нашата CO2 лазерна технология е модерен инструмент за хирургическите процедури, предлагащ несравнима прецизност и контрол. Този усъвършенстван лазер се използва за деликатни хирургически задачи, като осигурява висока точност при рязане на тъкани с минимално увреждане на околните области. Идеален за редица хирургични приложения, той подобрява възстановяването на пациентите поради по-малко инвазивния си характер.

Гастроскопия и Колоноскопия

Гастроскопията позволява подробно изследване на горната част на храносмилателния тракт, идентифицирайки проблеми като язви или възпаления. Колоноскопията осигурява задълбочен преглед на дебелото черво и ректума, което е от решаващо значение за откриване на полипи или признаци на рак на дебелото черво. И двете процедури се извършват с помощта на най-съвременна ендоскопска технология, гарантираща точност и комфорт с минимално време на престой.

Озонотерапия

Озонотерапията е иновативно лечение, което използва смес от кислород и озон за подпомагане на здравето. Известна със способността си да дезинфекцира и лекува различни състояния, тази терапия повишава оксигенацията на тъканите, подобрява кръвообращението и засилва реакцията на имунната система. Озонотерапията се използва за лечение на рани, инфекции и хронични заболявания, като предлага естественo и ефективенo лечение.

Фокусирана ударно-вълнова терапия

Неинвазивна възможност за лечение за облекчаване на болката и възстановяване на тъканите. Използвайки високоенергийни звукови вълни, тази терапия е насочена към специфични зони, за да стимулира естествения лечебен процес на тялото. Ефективна при лечение на мускулно-скелетни заболявания, хронична болка и някои видове наранявания, тя ускорява възстановяването, намалява болката и подобрява подвижността без необходимост от операция или лекарства.

Текар терапия

Усъвършенствана форма на физиотерапия, която използва високочестотна електромагнитна енергия за заздравяването на дълбоките тъкани и облекчаване на болката. Това лечение ускорява естествените процеси на възстановяване на тялото, като ефективно се справя с проблеми като мускулни разтежения, болки в ставите и спортни травми. Това е неинвазивна, безопасна и ефикасна терапия, идеална за пациенти, които търсят бърза рехабилитация и подобрено физическо представяне.