section-0199d83

Лазерна епилация

section-c52c942

Система за диодна лазерна епилация. С дълга ширина на импулса и типична дължина на вълната лазерния лъч бива поглъщан от меланина, съдържащ се в косъма като по този начин чрез термичен ефект се уврежда космения фоликул и се спира растежа на косъма, водейки до трайна епилация. В същото време сапфирно контактно охлаждане води до намалено чувство на дискомфорт по време на процедурата. Благодарение на специално оптично устройство, той поддържа колимиране на лазерния лъч и предотвратява загубата на енергия от разсейване. Машината може да се ползва при почти всички видове кожа, като осигурява различни импулсни режими и дълготрайно охлаждане. Системата е подсигурена с безупречна система за безопасност чрез равномерно и стабилно насочване на лазерния диоден лъч с дължина на вълната от 808 nm. Енергията се поглъща от целевите меланинови тъкани, a дълготрайното мощно охлаждане минимизира термичния ефект и предотвратява изгаряне на кожата. Енергията се определя автоматично, след като бъде избрана областта за отстраняване на косми като бикини, подмишници, гърди с мустаци, гръб, брадичка, ръце, крака и др

За трайна епилация се препоръчва извършването на 8-10 сесии.

http://www.plazmamed.eu/wp-content/uploads/2022/09/Екранна-снимка-2022-09-16-175438-300x350.jpg
section-b9eac71
section-284c130

Неодимов лазер Nd:YAG

section-044ca08

 

Nd:Yag лазерът е медицински лазер с дълъг импулс на вълната и може да се използва безопасно за всички типове кожа, включително и при кожа с тен (I-VI фототип кожа).

Бързата честота на повторение и способността за проникване позволяват големите зони да бъдат третирани сравнително бързо. Повечето пациенти, използвали този лазер, изпитват чувство на дискомфорт по време на процедурата. Този лазер се използва за лазерна епилация основно когато с александритния лазер не е възможно извършването на процедури – при тъмна кожа – фототип V и VI или когато центърът не разполага с Александритен лазер.

 

Принцип на лечение

Използвайки експлозивния ефект на ND: YAG кристала, лазерната енергия прониква през епидермиса и навлиза в дермата като въздейства пряко върху кожния пигмент (меланин). От своя страна меланина абсорбира енергията и се разпада на съставни части, които се абсорбират от естествения метаболизъм. Лазерните импулси са изключително кратки (до няколко наносекунди) със супер висока енергия като въздействат напълно безопасно върху кожата. Резултатът се постига, след като пигментацията постепенно изсветлява, петната стават все по-светли и накрая изчезват.

 

Основни приложения и ефекти

Премахване на едноцветни и цветни татуировки
Премахване на перманентен грим Подмладяване на кожата
Карбонов пилинг
Лечение на гъбички по ноктите
Премахване на лунички
Премахване на слънчеви петна
Пост-възпалителна хиперпигментация
Melasma (Хлоазма)
Ефект на „Бяла порцеланова кукла“ Премахване на меланоцитни невуси (бенки)
Премахване на старчески петна
Отстраняване на хиперпигментации
Отстраняване на хипопигментации
Затваряне на разширени пори
Лечение на мазна кожа
Заличаване на белези от акне
Свиване на разширени капиляри
Лечение на онихомикози
Премахване на белези и пигментни
Лечение на различни кожни малоформации

section-c8a5b05

Kumа Shape многофункционална система за премахване на целулит

section-e0ac3b0

 

Kumа Shape многофункционална система за премахване на целулит,топене на подкожни мазнини,стягане на кожата и оформяне на тялото съчетаваща 4 технологии работещи в пълна синергия – биполярна радиочестота,регулируем вакуум,инфрачервен диоден лазер и автоматичен масаж.

Принцип на работа:
1.Биполярна радиочестотна диатермия – загрява мастната тъкан ,засилва разпространението на кислородните молекули и се ускоряват метаболизирането на отложените мазнини.
2.Нагряване чрез лазерна инфрачервена светлина – редуцира размера на мастната клетка и преразпределя водата и глицерина
3.Увеличаване на кръвоснабдяването на мастната тъкан и ускоряване метаболизирането на складираните мазнини в нея.

Отзиви

Огромни благодарности!

Rated 5 out of 5
25/10/2022

Бих искал на всяка цена да опитам да изразя най-искрените благодарности на д-р Басем Алнаболси и д-р Денис Мохаремов за изключителния им професионализъм, вниманието, грижите и човечността, с които подходиха към моя спешен случай! Все по-рядко срещащам подобна перфектна комбинация от качества и ценности у даден лекар. Горещо препоръчвам техните услуги! Бъдете живи и здрави, и нека Господ ви пази!

Иван

Благодарности !

Rated 5 out of 5
29/07/2022

Искам да изкажа голямата си благодарност към д-р Басем Алнаболси и д-р Денис Мохаремов от ПЛАЗМАМЕД КЛИНИК , за високия професионализъм, човешка загриженост и внимание !
С иновативната терапия ReZum ,излекуваха баща ми , на 83 години от ДХП . Потърсихме ги по спешност по повод остро задържане на урина и внезапната невъзможност за уриниране, въпреки че имаше пълен пикочен мехур, т.е. трябваше да бъде лекувано незабавно .
Получихме изключително внимание , индивидуален подход и обгрижване на пациента .
В момента баща ми се радва на бързо възстановяване в резултат на безупречната работа на лекарите.
Това е представата ми за медицински стандарт на поведение и отношение към пациент.
Цялото ни семейство е изключително признателно, пожелаваме им много здраве, да бъдат все така всеотдайни в работата си и мили с пациентите !
Благодаря Ви от сърце!

Илияна Новакова

БЛАГОДАРНОСТ

Rated 5 out of 5
20/07/2022

Изказвам моята сърдечна благодарност към доктор Стела Атанасова за нейното внимание, точност отговорност и висок професионализъм!

Младен Михайлов

No Title

Rated 5 out of 5
02/06/2022

Искам да изкажа искрените си Благодарности на д-р.Басем и д-Денис както и на целия персонал в клиника Плазмамед.Днес оперираха синът ми с диагноза Фимоза.Нямам думи да благодаря за загрижеността и професионализма на целият екип.За първи път в България получаваме такова внимание и подкрепа.Благодаря от сърце 🙏🙏🙏

София Димитрова

Благодаря!

Rated 5 out of 5
27/05/2022

Горещо препоръчвам Плазмамед клиник ! Оборудвана с иновативна и високо технологична апаратура, която, съчетана с професионализъм решава проблеми влачени с години. Благодаря Ви Д-р Басем и Д-р Денис ! Благодаря Ви и за професионализма и за човечността ! Желая здраве и успех на екипа !

Бистра Митакова

No Title

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Огромна благодарност към д-р Канхуш, за изключителния му професионализъм, внимание и грижа, и топлото човешко отношение ! Горещо препоръчвам на всички, които страдат от медикаментозен ринит – това е човека, който ще ви помогне ! Благодаря и на служителката от регистратурата, за любезността и отзивчивостта й ! Плазмамед Варна е един истински европейски медицински център ! Бъдете здрави и благословени !

Любов Владимирова Димитрова

No Title

Rated 5 out of 5
29/12/2021

Големи благодарности на Д-р Басем и Д-р Денис,и на целия екип на клиника ПЛАЗМАМЕД. Благодаря!

Хасан Халил гр.Шумен

Локация